Brandende lucht
ik heb ooit door de lucht gezwommen
het was zo schoon en puur
zoveel leugens heb ik verzonnen
over de hel en mijn levensduur
ik hoef geen waardering, nee
ik heb liever jouw onschuld
lieve jongen, kom met me mee
ik heb niet zo veel geduld
kijk eens schat, de zon is daar
de lucht staat in brand
de stralen van de zon, een vlam
pak nou maar mijn hand
we lopen naar de liefde
wat zullen we genieten
Love’s Requiem ©