Ik weet niets meer
hoewel ik dacht te weten
Ik weet niet meer hoe ik me voel
het is me onbekend,dit gevoel,
nooit eerder in me opgekomen
Als dit liefde is,
dan wil ik nooit meer lief hebben
Zal het ooit verdwijnen
geen glimlach of attent gebaar
zouden me op dit moment een troost zijn
ik voel me slecht,
bestaat er nog iets ergers
Liefde is toch mooi,
scheuren in mijn hart, zal ik nog kunnen opstaan,
zal ik ooit nog kunnen liefhebben
Liefde is toch mooi