Hemels spel
De hemel betrokken
Het blauw in brokken
Witte flarden
Worden hopen wit
Wit in lagen
Vlug jachtig
Een lucht
Zo prachtig
Zilveren vogels
Doorklieven het dons
Doorboren de hopen
Trekken hun lijnen daar
Waar blauw is
Vogels spreiden
Hun vleugels uit
Ze zweven daar,
Zonder geluid
Het zicht op dit geheel
Soms ...
Soms word het me teveel.
Ontroerd ervaar ik
Dit genot dat
“Hemels” heet
Arie 6-11-2000