Zoals muziek zo in de oren klinkt,
Een stilte in het hoofd,
Uw ogen die beginnen te prikkelen van verdriet,
u durft het niet toe te laten, u wilt het niet.
Toch een traantje dat langzaam langs de wang naar beneden glijdt,
en waarom ook niet, u heeft nu de tijd.
Wat begint met een simpel geluid en eindigt met een lach of een traan,
hoever kun je met muziek gaan?
Je denkt aan niets en tegelijkertijd gebeurt er veel,
je begint langzamer te ademen en je hart staat af en toe stil.
Wanneer je geluid dicht tot het menselijk hart brengt,
of emoties en gedachtes met muziek mengt.
Krijg je een rust dat een mens doet denken aan gebeurtenissen die zich afgespeeld hebben of zich nu voordoen.
Mensen die na het horen van muziek hun gevoel niet tot spraak kunnen brengen,