hij wil zijn naam niet laten schijnen
Je zou verstelt wanneer hij naar je lacht en verdwijnt
Hij voelt zich eenzaam
Totdat hij je zet achter een eenzame raam
Want mensen denken dat ze hem nog kennen
Maar wanneer hij vecht voor zijn liefde is het toch wel wennen
Want het gaat om de meeste om stoer doen
En de ander word omgekocht voor de money en de poen
Maar jij bent bij hem geen slet
Hij maakt het leven door en is zo bekend
Zijn ex haat hem
Maar zelf probeert haar nog steeds om te praten
Hij houd van haar maar ze ziet dat niet
Want iedere keer komt een harde afwijzing wat een verdriet
Zo pak nou het geweer
En wat heeft het meisje nou geleert?
Maar neeh hij ziet het licht
En leg het mes van verdriet in de fik
Hoor je hem nog janken?
Neeh integendeel we zouden de slet moeten bedanken
Ooit een man gezien zonder angst en veel respect?
Want hij is anders en dat mooie meisje is gek
Loop tie vast op straat
Niemamd ziet zijn haat
Want daar sttaa het mooie meisje waar die mee omgaat
En hij weet donders goed dat hij haar nooit verlaat
Maar dat doet ze wel
Maar hij koos dit keer voor geen geweld