ogen toe,
ik word gek,
ik kan het niet meer aan,
ik wil hier weggaan.
ogen toe,
ik wil haar niet zien,
ze is zo negatief,
waar blijft mijn lieve lief?
ogen toe,
mijn liefje wordt wakker,
open je ogen wijd,
zie je niet dat ik lijd?
ogen toe,
in mijn dromen,
ik zie ons samenwonen,
niemand kan mij dwarsbomen.
ogen toe,
voor al dat leed,
liefje ik kan het niet meer,
nog sparen en thuiswonen,
het doet mijn hart zeer.
ogen toe,
ik ben er bijna,
nog even studeren,
nog even je laten kleineren,
in hartsverscheurende woorden,
die maar langzaam wegteren...