Haar vleugels zijn te fragiel.
Al was het maar voor even,
maar ze blijft niet in de lucht.
Haar vleugels zijn te fragiel.
Wanneer zijn stem begint te beven,
brokkelen ze af.
Haar vleugels zijn te fragiel.
Maar wanneer de wind juist goed staat,
waait ze weg in volle vlucht.