twee vrouwen hand in hand..
staan stil...........
kijken elkaar aan..
een golf van liefde overspoeld hun harten......
de handen worden ineen gevouwen..
de monden vinden elkaar..
hartstochtelijk vinden hun tongen elkaar..
een vlam van liefde en hartstocht siddert door hun lichamen..
dit is liefde...dit is ozo heerlijk..
Tamara kijkt naar Kimberley en ziet de liefde in haar ogen..
ze lopen samen op het bed toe en vlijen zich daar neer
deze nacht zal van hen zijn..
deze nacht zal de liefde en de hartstocht overwinnen..
deze nacht zal het begin zijn van een sprookje..