ik heb spyt van al myn fouten,
spyt van myn verleden,
dat ik zo een persoon ben geweest,
spyt dat ik niet eerlyk was...
ik ben nu bly met hoe ik ben verandert,
sinds ik jou ken,
myn leven is niet meer hetzelfde,
ik hou van jou,
nooit wil ik je kwyt,
nooit wil ik je verliezen,
want ik weet,
als je my verlaat,
beƫindig ik myn leven,
want zonder jou kan ik niet verder,
zonder jou kan ik niet leven,
je betekent alles voor me,
laat anderen maar zeggen wat ze willen,
niemand krygt ons uit elkaar,
niet als het aan my ligt,
ik wil ons leven niet verknallen,
ik wil onze toekomst niet verpesten,
ik bedrieg je nooit,
ik wil je niet kwyt,
ik hou van je,
en dat blyft zo,
tot de dood ons zal scheiden,
myn liefste schat,
ik smeek je,
laat me niet in de steek,
je bent myn leven !!!!!!