Zeg dan wat je moet zeggen.
Zeg geen woord meer,
ik zal toch niet luisteren.
Zeg geen woord meer,
want hoe zou ik nou moeten weten
of de dingen die je me nu vertelt
gelogen zijn?
Probeer me niet gerust te stellen,
als jij zelf de woede bent?
Probeer me niet gerust te stellen,
het is al te laat om je te verontschuldigen tegenover mij,
hem, haar, ons of jijzelf
was niet echt het beste dat je kan zijn
een betere man.
Kijk me niet meer aan,
jouw ogen hebben al genoeg gezegd.
Kijk me niet meer aan,
je ziet duidelijk niet wat het ook is dat
ik zie
in jou iemand meer dan dat.
Ren niet weg,
het bang zijn zal je heus niet achterlaten.
Ren niet weg,
ik zal je niet volgen
rond de wereld in tachtig dagen is onmogelijk
voor jou.
Dus ga dan niet,
hou alsjeblieft je mond, word eens rustig
en doe je ogen dicht.
Haat me niet omdat je van me houdt,
stuur me niet weg omdat je me binnen wilt laten.
Ben niet bang om mij te verliezen,
want zelfs als er niks meer te zeggen is,
ik denk dat ik het houden van toch wel mis.
xx Daniquee