Dan ben ik het maar schuld
Mij om het even.
Wat ik als enige wil
Is terug, mijn eigen leven
Ook al ben ik schuld of niet
Blijf met mijn hoofd opgeheven
Buigen zal ik nooit
Dat is mij om het even.
Weet, geweten gaat altijd knagen
Alles weerkaatste altijd terug
Ook de slechte in je leven.
Maar ik, ik ga door.
Ook al is het je om het even.