diep in mijn hart
is er altijd een plaatsje vrij
daar bewaar ik al mijn vrienden
jij past daar ook bij
diep in mijn hart
bewaar ik mijn herinneringen
velen uit een ver verleden
van leuke en minder leuke dingen
soms is mijn hart vervuld met verdriet
als vrienden geen vrienden blijken te zijn
als ik teveel vertrouwen had
dan is mijn hart gevuld met pijn
soms is het mijn hart ten moede
zou ik iedereen willen omarmen
als ik zie hoeveel verdriet er is
de mensen met mijn liefde verwarmen
dat tomeloze hart van mij
dat bonkt en raast en gaat tekeer
dat leeft en bruist van het verlangen
dat wil leven,meer en meer
xxx heidekind