Wat kan het soms moeilijk zijn,
er gebeurt zoveel en dat doet pijn.
Eerst je probleem met eten,
zelfs na zoveel jaar kan je het niet vergeten.
Je onzekerheid speelt daar bij een rol,
dat maakt je hoofd te vol.
Nu je ouders die niet samen verder kunnen,
je denk dat je veel dingen alleen moet runnen.
Meissie ik wil er voor je zijn,
ook al heb je nog zoveel pijn.
Je slaat je er wel weer door,
en daar heb je ook je vrienden voor.
Ik ben er altijd voor jou,
en vergeet niet dat ik van jou hou.
Kus je vriendin