Het leven gaat gewoon door
Daardoor blijf ik in beweging
Stilletjes aan sta ik stil bij het stilstaan
Betrap mezelf op wachten maar wat heb ik eraan?
Ik beweeg mee met het leven
Maar wachtend op jou leef ik niet mee
In gedachten alleen bij het moment
Jou te zien, lezen of horen om te ervaren hoe jij bent
Slachtoffer van mijn verlangen
Ik kan bijna niets anders dan wachten
Vechten tegen dit gevoel heeft geen zin
Ik moet alleen niet wachten anders blijf ik erin
Verliefd zijn zonder twijfels
Verder leven zonder hoop op meer
Ik zie het voor me maar kan er niet bij
Mijn hart staat nog stil bij de gedachte aan jou en mij.