Je hebt vrienden die nemen en geven,
waar je leuke tijden mee kan beleven.
Vrienden die altijd voor je klaar zullen staan,
Of als jij met problemen naar ze toekomt,
Van je weg zullen gaan.
Je komt er pas achter wie je echte vrienden zijn,
Als je, je niet goed voelt, kapot gaat van de pijn.
Die pijn dan met iemand wil delen,
Zodat die persoon jou wond een beetje kan helen.