Ik heb een vriendje
en hou heus van hem
maar als ik met die ander praat
is er ineens weer die vertrouwde stem.
Het wil niet zeggen dat ik dan niet van mijn vriendje hou
maar het zegt dat er meer mogelijkheden zijn
Ik weet niet of ik daarnaar mag kijken
maar het gevoel is nog zo klein.
Dat gevoel blijft waarschijnlijk klein
maar zou eventueel kunnen groeien.
Niet dat ik dat wil hoor,
maar wie weet gaat er een andere liefde groeien?
Moet ik dat dan gaan tegenhouden
of die kans met twee handen grijpen?
Ik heb een vriendje,
daarom zijn deze andere gevoelens niet te begrijpen.