Verliefdheid hoort fijn te zijn,
maar bij mij doet het altijd pijn.
Het word nu alleen maar lastig,
ik weet hij is niet machtig.
Maar vergeten kan ik hem niet,
ook omdat ik hem dagelijks ziet.
We doen heel gewoon tegen elkaar,
maar het voelt heel erg raar.
Hij is nu gelukkig met haar,
dat voelt heel erg naar.
Niet dat ik wat met hem had,
maar dit gevoel ben ik zat.
Ik kan nergens anders aan denken,
aan wat hij me kan schenken.
Ik moet hem als een vriend beschouwen,
en op die manier van hem gaan houden.