Zul je aan me denken
Nu je niet meer bij me bent
En de eenzaamheid er weer is, die nooit went
Want ik zal aan jou denken
Bij alles wat ik doe
En niet alleen als ik me rot voel en moe
Ik weet niet wanneer je zal vervagen
En alles wordt als andere dagen
Maar ik zou je dit willen vragen:
Als je soms eens aan mij denkt
Wil je dan even mijn wang strelen
Ik zal het zeker voelen, boven afstand en tijd
En verzacht het een beetje de eenzaamheid….
-
Het is al 7 jaar geleden dat hij wegging uit mijn leven, maar als de bomen rose bloeien en de geur van het voorjaar er weer is, dan maakt me dat nog steeds kwetsbaar, want die geur herinnert mij aan hem…
Veran@