Het effect van pesten is niet uit te drukken
de impact die het op je leven heeft
en hoe graag je wilde dat het anders was
Ik durf het woord eindelijk te zeggen
maar niet in het bijzijn van iedereen
het gaat nu relatief redelijk goed met me
Bepaalde zaken laat ik inmiddels achterwege
al ben ik daar nog niet helemaal overheen
maar goed, ik weet nu dat ik door ga
Nog steeds geteisterd door pijn en huilbuien
ik wilde dat het eindelijk verdween
en ik mijn concentratie weer terug had
Ik ken de oorzaak van mijn vermoeidheid,
slapeloosheid en angst voor mensen en de rest
Falen zou ik nooit opnieuw… wat deed ik?
Uitleggen wat of waar het fout is gegaan
een hele opgave. Ergens verdwenen, in mijn hoofd
Een plek vol grote zorgen
Ik zoek soms aandacht; mochten ze me ooit begrijpen
niet om in de belangstelling te staan
maar gewoon om één moment
één pietlullig moment
niet
alleen door te hoeven gaan
Want dat kan ik niet meer