Egeltje prikt overal dwars doorheen,
upssssss ,
Hij heeft mij geprikt en zeer pijnlijk
Ik ging vragen waarom ???
Hij zei.....
Dan moet je mij rust laten, dan prik ik niet !
Ohhhh , sorry.....
Egeltje ...
Wist nie eens dat je stiekum onder mijn voet ging liggen !
Stekelige balletje