gister was het leven zo moeilijk,
en de volgende dag weer heel makkelijk.
maar alle dagen die jij en ik leven,
ben jij er voor mij om mij al jou liefde te geven.
Al ben je dan niet altijd echt bij mij,
Met je lieve woorden maak je mij enorm blij!
Jou liefde jou lach,
Bezorgen mij een hele fijne dag.
Eerlijk geven en nemen,
Jij weet steeds mijn adem te benemen!
Jij weet wanneer er wat met me is,
Wanneer ik alleen ben, ben jij degene die ik mis!
kijk elke dag uit na het moment jij bij mij!
Jij laat mij vrij,
Jij laat mij leven,
Jij laat mij op jou liefde zweven!
-houvanjou-