Ik voel me zo nietig,
Zo klein.
Zo verdrietig
Dat ik niet laat zien
Jullie lijken zo blij
Gelukkig met je liefde
Voor jullie is er wij
Voor ik is er mij...
Want zoals ik het me voorstel
Blijf ik achter,
En dat ik niks vertel,
Met mijn oh zo vertrouwde glimlach
Dus ik
Als vijfde wiel
Verberg ik mijn blik
En gedraag ik me als een debiel
Om jullie niet te storen
Het niks zeggen
En laten waar jullie behoren
En erbij neerleggen
{Terwijl ik hier blijf staan}