Tijd voor verandering in mijn leven
Dit keer geen verandering buiten mijzelf
Veranderen voor en door mijzelf deze keer
Voor het eerst durf ik deze keuze te maken
En zie ik in voor wie ik het allemaal doe
Van al deze zorgen ben ik nu eindelijk zelf moe
Mijn hele leven opgebouwd rond mijn verlangens
Verlangen werd langzamerhand vluchten
En vluchten werd ook verlangen naar andere oorden
Het is beangstigend om open te staan voor wat het leven brengt
Ik had graag de keuze in het zijn op andere plaatsen
Misschien is het zo erg nog niet om de bal terug te kaatsen
Ik heb vertrouwen gekregen in mijn verworven vaardigheden
Maar nu is de tijd gekomen om mij er mee te redden
Wat het leven me ook brengen gaat ik weet waar ik het voor doe
Geen verlangen meer vanuit het vluchten voor mezelf
Ruimte krijgen om weer te kunnen kiezen in het leven
En oprecht de liefde kunnen ontvangen en terug te geven