Je bent nu 14 maanden in mijnleven.
En ik geniet nog eleke seconde van de dag van je.
Ik zal je al mijn liefde en zorg geven.
Zoals jij aan mama doet.
Ik hoop dat ik jou lweventje kan behoeden van een al te grote pijn.
Mama put energie uit jouw positieve kracht.
Bedankt voor de zonneschijn in mijn leven.
Warmte die jouw mooie ogen mij geven.
Ogen vol passie, vuur en ontdeugende streken.
Ogen waarvoor jouw moeder al eerder is bezweken.
De naam Savanna heb je jezelf gegeven.
Een naam die staat voor schoonheid, overleving en onverwoestbaarheid.
Een naam die sterk staat in het leven.
Een betekenis waar iedereen naar verlangt en strijd.
liefs van mama.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Õpgedragen aan mijn lieve dochter Savanna geboren op 2 december 1997.
februari 1999