waarom hou ik van je???
als we altijd rusie hebben...
waarom kan ik je nou niet gewoon vergeten
je bent niet anders dan andere jongens..
waarom krijg ik nou juist gevoelends voor jou?
waarom niet voor hem of hem??
hun zijn toch liever en knapper enzo??
waarom krijg ik die gevoelens nou voor jou?