bijna 9 maanden zijn we al samen
en ik hou nog steeds van jou
ga telkens weer dag na dag beseffen
hoeveel ik om je geef
nee...kwijt wil ik je nog lang niet
want jij bent van mij
woorden kan ik niet vinden
zinnen kan ik niet schrijven
die jou kunnen vertellen
wat ik voor je voel
jij maakt me blij
jij zorgt er voor dat ik me goed voel
jij...jij bent degene waar ik voor leef
ik kan je niet meer missen
ik wil je niet meer kwijt
lieve schat blijf altijd aan mijn zij
ik hou enorm veel van je
liefs, Karense
-X-