problemen ruzie scheidingen
waarom gebeuren die dingen
waarom kun je niet gewoon leven
zoals het leven is gegeven.
tranen, een doelloze blik
Kinderen die denken help, dat ben ik
Kinderen die angstig om zich heen kijken
het is niet met mijn leven te vergelijken.
Natuurlijk heb ik ook wel eens een probleem
Maar kijk naar die lieve onschuldige kinderen
Dingen die gebeuren wat hun leven lang zal blijven hinderen
Ik ben blij met hoe ik ben en hoe ik mag leven!
Alles heb ik om mij heen,
En soms toch denken van waar moet ik heen?
Maar als ik denk aan alle andere dingen die gebeuren
Ben ik blij met mijn leven vol kleuren!
Wees blij met wat je hebt en geniet ervan
er zijn er zovele die die moeten missen
Wees blij met wat je kan
Iedereen kan zich weleens vergissen
-weesblijmetwatjekanenhebt-