De meeste mensen geloven er niet in, maar ik weet dat ze bestaan.
Ja ik zal in mijn leven nooit alleen staan.
The spirit of the Eagle is altijd bij me in de buurt.
En weet meteen als er iets met me is, zonder dat er een bericht wordt verstuurt.
Ook maakt the spirit of the Puma een deel uit van mijn leven.
En ik ben bereid om ook al mijn krachten aan hun beide te geven.
Onzichtbare krachten met elkaar verbonden.
Spirits die elkaar in de atmosfeer hebben gevonden.
Ja ik besef maar al te goed dat deze krachten wel degelijk bestaan.
En ik weet dat deze krachten nooit meer weg zullen gaan.
Nee deze krachten worden alleen maar sterker in mijn leven.
En ik hoop dat ik deze twee Spirits, ook gemoeg kracht terug kan en mag geven.
The spirit of the tiger.
All for one and one for all.
januari 2000