Wind Stil......
rust en stilte !!
Een Briesje.....
Genieten!!
Meer Wind ....
Meer Snelheid !!
Meer deining !!
Storm.....
Zeilen bijzetten !!
Kei hard werken!!
De luwte...,
Rustiger Vaarwater !!
bijkomen !!
De oever bereiken.....
Aan meren !!
Voldaan !!