geen woorden,
Geen inspiratie,
Ik kan niks verwoorden,
Het lukt me niet.
Ik wil het niet!
Zoals liefde mijn hart verliet.
Ik kan het niet.
Het komt vast door liefdesverdriet.
Geen tranen meer,
de put is uitgedroogd.
Niet nog een keer,
Hoop ik dit mee te maken.