Pleidooi
Als het nodig was hield ik voor jou een hartstochtelijk pleidooi
Wat lelijk en slecht was praatte ik weer mooi
Dat men naar het heden moest kijken
En niet steeds met het verleden moest vergelijken….
Ik hield vaak mijn hand boven je hoofd
En ik heb lang in je geloofd
Ik heb je zo vaak verdedigd, urenlang….
Ik kon het aan; verbaal was ik sterk
Maar van binnen was ik bang,
Bang dat jij dit niet na kon komen
En dat is, helaas, uitgekomen…..
Ik was jouw beste advocaat
Maar mijn verdediging heeft uiteindelijk niet gebaat….