Hoor hoe heerlijk
de vele kleuren
kraken en krassen
onder de zool
van mijn oude schoenen.
Terwijl je ruikt
hoe het bos
zich klaar maakt
voor de winter.
- Ik doe slechts een warmere jas aan.-
Ik houd ervan te zien
hoe de wind
de bomen kriebelt
tot ook het laatste blad
de tak verlaat.
Om dan te beseffen
dat het weldra winter wordt.
Dus als je even tijd zou hebben,
zin in een wandeling?