Als ik je elke keer mis
Kijk ik naar de hemel
Want,dan zie ik je ogen aan de hemel
Als ik je elke keer mis
kijk ik naar de zee
Want,dan zie ik je blik in de verte
Als ik je elke keer mis
Kijk ik naar de vogels
Want,dan zie ik de vleugels van de vrijheid te vechten
en mijn liefde
Als ikje elke keer mis
Ik wacht op je terug keer naar mij
Want,ik wil jou niet meer missen
Als ik je elke keer mis
Wil ik alleen naar jou kijken
En ik wil alleen maar jou zien
Want, ik wil me leven voor eeuwig
En altijd
Met jou delen