Zal ik ooit weer een man kunnen vertrouwen?
Zal ik ooit weer kunnen zeggen "ik hou van jou"?
Zal ik ooit weer met een man kunnen samen leven?
Of zal ik altijd alleen blijven in de kou?
Na al die mislukte relaties
elk eindigend met een gebroken hart,
ben ik bang om opnieuw verliefd te worden
waarom is het leven soms zo hard?
Hoe kan ik ooit van iemand houden, als ik mezelf haat?
Hoe kan ik ooit iemand vertrouwen, als ik niet op mezelf vertrouw?
Hoe kan ik ooit iemand mijn hart geven, als ik dat alleen wil geven aan de dood?
Hoe kan ik ooit nog aan een relatie denken, als ik bang ben voor 'ik hou van jou'.