Verkracht omdat hij stoer wou zijn.
Wat er die nacht gebeurde,
Was met weinig kleuren,
Maar wel met schrik en pijn,
Omdat jij stoer wou zijn,
Ik kon er niks aan doen,
jij had geen fatsoen,
jij deed mij veel pijn,
jij wou stoer zijn,
Het was niet niets,
Voor jou maar iets,
Ik heb nu zoveel pijn,
Alleen omdat jij stoer wou zijn,
Wil het zo graag vergeten,maar hoe?
Zeg me dat , toe..
Want het doet bij mij nog steeds pijn,
Alleen omdat jij toen stoer wou zijn.
Ik kan er niet meer aan,
Ik wil er weer tegenaan,
Maar kan ik dit verwerken?
Na al dat bewerken?
Vaak wens ik hem het ergste wat er bestaat
ik voel ontzettend veel haat
Diegene verdient het niet om te leven
zo iemand moeten ze de doodstraf geven
Het litteken dat hij mij heeft gegeven,
Kan ik nooit meer terug geven,
Ik ben voor het leven verminkt,
Hij nog niet eens gekrinkt.
Ookal heb ik nu heel veel pijn,
Weet dat jij ooit eens een keer voor mij zal zijn,
Want jij krijgt mij niet klein,
Ook niet omdat je stoer wilt zijn.