"Wat zal dit zwaar zijn voor je ouders
Je moet er maar voor ze zijn
Dit is niet niets
ze voelen vast veel pijn"
Ja, ik zal voor ze klaarstaan
hun steunen bij dit verdriet
Met ze meehuilen
want iets anders kan ik niet
"Je moet je tranen inhouden
ze hebben jou nu nodig
Voor jou is het veel minder erg
jou verdriet is overbodig"
Maar waarom mag ik geen pijn voelen
het doet mij ook zoveel verdriet
Waarom mag ik er niet om huilen
is er dan niemand die mijn liefde ziet
*Dit zijn reacties van de buitenwereld als ik vertel dat de broer van mijn stiefvader ongeneeslijk ziek is. Maar hij is zoveel meer dan een stiefoom, hij betekend de wereld voor me, ik wil hem zo graag bij ons houden*