Waren het weken of maanden, ik weet het niet..
Met jou stond de tijd altijd stil, elk ogenblik een eeuwigheid
Herinnerigen zo intens en tastbaar dat ik ze in al die jaren, van niet samen zjn, altijd kon herbeleven
Altijd terug verlangend en de hunkering naar dat..
Een afdruk bij me achtergelaten, in de kern van mijn hart, de diepte van mijn ziel
Die geen enkele andere ervaring, ooit kon uitvlakken..
14 jaar verdwaald , alle omwegen brachten me uiteindelijk bij jou
Een blik in jou ogen en de circel was rond
Ik was weer thuis gekomen toen je voor me stond..
Het leven heeft me lief, voor de tweede keer met jou verbonden
Samen gebracht, omdat alleen jij en ik dezelfde taal verstonden
en voor dat.. hadden we geen woorden nodig...
Ik hou van jou Dominique x