Lieve Den...
ik hou van je, als maatje en vrienden
ik wil wel wat met je beginnen
maar wat gaan we er mee winnen
gaat onze vriendschap dan niet naar de klote
als ik met jou praat, weet ik weer waar het op staat
ik kan gewoon alles met je
lachen huilen lachen praten en slap lullen
als een stelletje onbenullen
is dat het .. dat ons bind
is het verleden..de gesprekken wat is het
zeg eens wat jij vind..
hoeft ook eigenlijk niet
wij doen ons geen verdriet
jij bent mijn engel
mijn alles mijn heel veel
dat is een van de weinige dingen die ik met je deel
je bent zo lief , begrijpend, en helpend
en ik ,ik ben een raar figuur
toch 2 zielen 1 gedachen
wat wij doen is niet smachten
en niet wachten
we gaan gewoon door en zien wel waat we eindigen
we zijn begonnen bij het begin
en we zullen door gaan tot het eind
of het is als gelifden of vrienden
we horen bij elkaar!
lieve den
ik hou van je , er kan vanalles veranderen
maar dat ik van je hou zal nooit veranderen!
Hele dikke kus en knuffel
praatpaal