Kon ik maar vergeten.
Kon ik maar vergeten, al de pijn die ik voelde.
Al de tranen die ik laatte.
Kon ik maar vergeten, al de dingen die je tegen me zei.
Oh kon ik je maar haten.
Kon ik maar vergeten, al die momenten samen.
De tijden dat we gelukkig waren.
Kon ik maar vergeten, wat jij mij hebt aangedaan.
Wat ik heb moeten doorstaan.
Kon ik maar vergeten, al die slapeloze nachten.
Dat ik alleen was, met al mijn gedachten.
Kon ik maar vergeten, de stekende pijn in mijn hart.
Mijn liefde, leed en smart.
Kon ik maar vergeten, en doorgaan met mijn leven.
Dat is iets wat ik me zelf wil geven.
Kon ik maar vergeten, alles wat ik nu beschrijf.
Ik wil het vergeten, weg uit mijn lijf.
Ik kan het nu vergeten, en verder gaan met mijn leven.
Te veel tranen zijn gelaten, te veel pijn geleden.
Kon ik maar gelukkig zijn, van iemand houden.
Dat is iets wat ik nu ga beleven.
En dat zal ik nooit vergeten.