Ik mis jou soms heel even weer
Jij die ik lief had
Jij die ik naar tijden weer vergat.
Heel soms lijden de wegen even weer naar jou
Omdat ik diep van binnen nog zoveel om je geef
Jij was mijn maatje. Mijn lief. mijn hartendief.
Nu ben je niets meer dan een vaagbeeld
Een oude foto zegt mij hoe onze liefde was
jij en ik bestaan niet meer
Ik heb jou laten gaan
En leef nu mijn eigen bestaan