Oma
Als ik kijk naar mijn oma
Zie ik oma niet meer
Ik zie een vrouw
Met een kindskarakter.
Geen idee wat ze denkt
Als ze al wel denkt
Haar ogen staan leeg
En ze weet niet veel meer
Soms ineens knalpartijen
Waar ze geen controle over heeft
En het ook zo vergeten is
Maar de rest niet
Mensen die niet kunnen accepteren
Dat ze ziek is..
Dat ze nu zo is zoals ze is
En dat het alleen maar erger wordt.
Als ik kijk naar mijn oma
Zie ik oma niet meer
Ik zie alleen een vrouw
Met een kindskarakter
*,,Hanneke,,*