Jij, geeft me weer vreugde in het leven.
zodat ik het verleden helemaal vergeet.
Jij, doet me bij elke aanraking zweven.
en as je naar me kijkt, doe je mijn hart beven.
Jij, doet me weer in de liefde geloven.
dat gaat mijn hele lijf te boven.
Jij, geeft me het gevoel, dat ik als enige besta.
en dat is iets waar ik helemaal voor ga.
Ik, weet niet hoe ik mijn gevoelens tegenover jou onder woorden moet brengen.
Al mijn emoties gaan zich in mijn hart samen mengen.
Zodat ik helemaal, hotel de botel verliefd word op jou.
Ik wil dat wij samen komen, heel gauw.
Jij, en Ik, we weten allebei dat we elkaar heel erg graag mogen.
Dat ziet een ieder, met een gezond paar ogen.
Jij, en Ik, we delen dezelfde gevoelens voor elkar.
iets houd ons toch apart van mekaar, er is maar 1 maar.
Collega's zijn, maar dat hoeft toch helemaal geen probleem te zijn.
Want wat wij kunnen hebben, dat voelt toch zo fijn.
Alles wat ik wil, is samen zijn met jou.
Er is niets wat ik liever wil.
dan gelukkig samen zijn met jou. Jij, en Ik, Wij.
gelukkig samen, zij aan zij.
Met jou wil ik de rest van mijn leven samen zijn.
Want ja, dat voelt zo ....... fijn.
jou lippen op de mijne, hand in hand lopen.
Dat is iets wat ik nu alleen nog maar kan hopen.
Ik kan een miljoen dingen verzinnen om jou iets te vertellen.
Je ieder moment van de dag bellen.
Maar ik hou het bij een kleine zin.
Om te laten blijken, hoe zeer ik je bemin.
4 woordjes zo klein,
maar de inhoud daarvan zo groot, en zo fijn.
die woordjes volgen nou.
"Ik Hou Van Jou"