zonder reden,
ben ik bang je te verliezen.
bang dat je me aan de kant zet,
ik weet dat het nergens voor nodig is.
je accepteert me zoals ik ben,
dat voelt fijn.
ik moet er niet aan denken,
dat ik je kwijt raak
dan wordt ik verdrietig,
dat wil ik niet,
want het is allemaal zonder reden.