Ongewenst zo zijn mijn woorden niet bedoelt.
Het lijkt alsof jouw woorden willen zeggen
dat ik geen partij ben voor een discussie,
tenminste dat is hoe het in mij voelt.
ook al zou ik een gebrek aan woorden hebben,
toch wilt het niet zeggen dat ik mezelf moeilijk verdedigen kan.
van het vallen leer ik hoe ik weer op moet staan en weer door moet gaan.
in sommige situaties voel ik me zo verward,
maar zolang mijn bloed blijft stromen volg ik mijn hart.