Een vader die er altijd was
om van haar te houden
een vader die er altijd was
om te kunnen vertrouwen
Een vader die heeft gevochten
om bij zijn dochter te kunnen zijn
een vader die geleden heeft
aan alle vreselijke pijn
Maar toch kon hij de pijn
en het verdriet niet meer aan
en heeft zijn leven opgegeven
En moet de dochter, heel alleen
zonder haar vader
verder leven