lieve theo
28 april was je jarig
heb het gevierd zoals je zou willen
heb met jelly en willem gegeten
daar waar wij altijd zaten
miste jou zo je blik in je ogen
het strelen van je handen
over mijn handen
wat waren gelukkig
maar ik voelde je dicht bij me
voelde dat je het fijn vond
dat ik het zo vierde
doeii lieve lieverd
tot ziens
wees gelukkig daar waar je bent
blijf voor altijd jou vriendinnetje
doeiiiiii beertje ik hou van jou
ik mis je eens zal ik je weer ontmoeten
jouw jennetje