1200 woorden, in het engels, in één klap
1200 woorden, nee ik maak hier echt geen grap
1200 woorden, leren in één dag
1200 woorden, namen mijn avond in beslag
Het proefwerk was vandaag
Het was huilen, één grote hel
Ik denk niet meer dat ik slaag
Dit telt mee voor mijn examen, het is geen spel
En dan al die woorden die op elkaar lijken
Dan onthoud je er toch geen?
Wat mijn cijfer is moet nog blijken
Maar het is niet veel hoger dan een 1