je hebt me leren zoenen
en laten weten wat "echte liefde" is
ik dacht dit is de jongen van mijn leven
maar ik had het mis
je maakte t uit over de foon
zo maar in 1 klap was alles voorbij
ik was stom verbaast
en t was moeilijk te vatten voor mij
ik kan nog steeds niet snappen dat het over is
t ging zo goed en alles was te gek
maar toen kwam dit in eens
en stond ik daar met mn grote bek
ik weet dat t niet allemaal aan mij ligt
en dat ik er voor een deel niets aan kan doen
maar lieverd, ik mis je zo
en ik verlang zo naar "toen"
maar ja t is toch echt over
want bij jou is t gevoel weg
dus moet ik t accepteren
en heb ik gewoon pech
ik wou toch nog even iets zeggen
zo hier, met mijn hart "in de kou"
en dat is dat ik je nooit zal vergeten
en dat ik toch nog van je hou