Miss Queen,
Heren maken zich als dames op.
Ze zien er prachtig uit, helemaal top!
Wie ze ook nadoen het maakt niet uit,
vanavond is er een titel te winnen en een aardige duit.
Maar om het geld is het duidelijk niet te doen,
het gaat om de titel, de eer en de roem.
En als ik hen, met vele anderen sta te bewonderen,
dan kan ik niet anders dan mij enorm verwonderen,
over de kracht en uitstraling die zij bij het acteren
ons laten zien en wij weten het te waarderen.
Is de jury wel geheel onpartijdig?
Heel af en toe maak ik me een klein beetje nijdig,
de durf en moed om daar toch zo te staan
mag toch wel voor een puntje hoger gaan.
Uiteindelijk is een beslissing genomen,
hiervoor zijn wij tenslotte allemaal gekomen.
Ere wie ere toekomt en dat is ‘onze’ Paul oftewel 'Miss Soree’
ZIJ (hij) werd, proficiat en complimenten! Miss Queen 2002!
29 april 2002