Mijmeren
Mijmeringen komen en gaan
De wind speelt er mee
Neemt ze met een windkracht zeven van mij weg
Geeft ze met een kracht van acht even hard weer terug
Mijmeringen brengen mij in een bepaalde sfeer
Vroeger en nu worden door elkaar geslingerd
Ze bungelen en zweven
Eigenlijk wil ik mijn ogen heel niet open doen
De werkelijkheid is zo anders
Mijmeringen, ik wil er meer
Op een ander tijdstip
Nu even rust.....
April 2002